تکنیک تست زنی :)
🔰 تکنیکهای تست زنی
۱- نقطه شروع خود را انتخاب کنید.برخی از داوطلبان به ترتیب و اساس چینش سولات جواب میدهند و برخی دیگر براساس علاقه و درس ساده تر و مورد علاقه شروع به پاسخگویی میکنند.
توصیه میشود با درسهای آسانتر و مورد علاقه شروع کنید چون این روش باعث میشود :
– ضریب امیدواری بالا رود
– ضریب اعتماد به نفس بالا میرود
– باعث صرفه جویی در وقت میشود
– باعث مقابله با هیجان شروع آزمون میشود و به مهار التهاب اولیه می انجامد.
تکنیکهای تست زنی
تکنیکهای تست زنی
۲- همیشه سعی کنید متن سوال را به دقت و آرامش تمام بخوانید و بفهمید سوال از شما چه خواسته است. زیرا با فهمیدن متن سوال و دقت در آنچه از شما خواسته شده به نیمی از پاسخ دست یافته اید.
۳- با پاسخگویی به سولات ساده و اجتناب از درگیر شدن با سولات دشوار در وقتتان صرفه جویی کنید و سرعت تست زنی خودرا افزایش دهید.
۴- به خاطر داشته باشید در هر درس نمره ای که بابت پاسخگویی به سولات ساده یا دشوار به دست می آورید یکسان است پس اول به سولات ساده جواب بدهید
۵- در کنکور فقط سواد شما را نمی سنجند , علاوه بر سواد سرعت , دقت و هوش شما را نیز می سنجند.
۶- همیشه تعداد معدودی از داوطلبان هم فرصت و هم توانایی آن را دارند که به همه سولات جواب درست بدهند پس اگر با سوال یا سوالات سختی شدید خودتان را نبازید و با آرامش به ادامه پاسخ بپردازید . شاید این سوال یا سوالات برای همه سخت باشد.
۷- تستهای موجود در هر آزمونی را می توان به دو دسته تست های سرعتی و تست های قدرتی تقسیم کرد:
* تست های سرعتی معمولا محفوظات , سرعت انتقال و سرعت عمل شما را میسنجد پس حافظه , مهارت و تسلط شما بر دروس مختلف را میسنجد.
* تست های قدرتی برخلاف تست های سرعتی معمولا درک و فهم , قدرت تجزیه و تحلیل , مقایسه , دسته بندی , توانایی به کار بستن , ارتباط دادن , خلاقیت داشتن و سایر لایه های عمیق تر ذهنی را میسنجد.
* به خاطر داشته باشید که در تست های سرعتی , معمولا اما نه همیشه , اولین حدس صحیح تر میباشد مگر اینکه (شتاب زده عمل کرده باشیم – تمرکز نداشته باشیم – بدنه سوال را به خوبی نخوانده باشیم )
۸- اشتباه در محاسبات عددی معمولا ناشی از شتاب و عدم تمرکز است, پس شتابتان را کنترل کنید و تمرکزتان را افزایش دهید .
* برای دقت بیشتر سرعت را از دست ندهید , تعادل در سرعت و دقت را بیاموزید .
۹- در تمرینهای تستی که انجام میدهید جوابها را همیشه چک کنید تا از این راه , ضریب بی دقتی را کاهش دهید و هم باز آموزی و یادآوری روشهای حل مسئله را درونی کنیم .
.
تکنیک + و – (مثبت و منفی)
در هنگام پاسخگویی به سوالات , سوالاتی را که بلد هستید سریع جواب میدهید و کاری به آنها ندارید .اما در حین آزمون ممکن است به سوالاتی برخورد کنید که بلد هستید و زمان زیادی را از وقت شما میگیرد و با توجه به محدودیت زمان حتما بایستی به آن سوالات پاسخ داده شود , به همین منظور در دفترچه سوال کنار اینگونه سوالات یک + (علامت مثبت) گذاشته و بگذرید در ادامه شاید به سوالاتی برخورد کنید که اصلا بلد نیستید در کنار آنها هم یک – (علامت منفی) گذاشته و بگذرید پس از پایان یک دوره سوالات اگر زمان و فرصت به شما اجازه داد ابتدا به سراغ سوالاتی میروید که کنارشان علامت +(مثبت) است و با آرامش تمام پاسخ میدهید و در آخر آزمون به سوالات با علامت – (منفی) بروید.و سعی کنید آنها را پاسخ دهید.
ویژگیهای این تکنیک:
۱- سرعت عمل شما را افزایش میدهد
۲- مطمئن هستید سوالات بلد را پاسخ داده اید و با خیالی راحت آزمون را ترک میکند
باتشکر از سرپرست انجمن ریاضی خانم اختری